INFORMATION OM "KINGS TOURNAMENT" OCH "QUEENS TOURNAMENT" FINNS LÄNGRE NER PÅ DENNA SIDA

Uppdaterad, Kumla 2021.05.11

Covid-19 har tyvärr ett fortsatt grepp om Sverige, Europa och övriga Världen. Mycket har ändrats i vår vardag sedan pandemin tog fart och ingen kan säga om (och när) vi kommer åter till det som vi tidigare kallade "normalt".

Alla ni som spelar padel vet att vi har varit förhållandevis förskonade från restriktioner i våra padelhallar. Vi har lyckligtvis kunnat hålla öppet eftersom vi har "stuvat om" och anpassat vår anläggning efter de direktiv som gäller.

En helt avgörande faktor är också det stora ansvar som våra besökare har visat (och fortsätter visa). Vi är både glada och tacksamma över ert sätt att vara och agera i Papa Stadium.

En sak som är stor skillnad mot tidigare, är att vi tills vidare har ställt in alla tävlingar och seriespel.

Vi i Papa Stadium måste, tillsammans med alla er, fortsätta att ta denna pandemi på allvar och göra det som krävs för att Covid-19 inte ska spridas bland våra padelspelare.

För att vara tydliga vill vi redan nu meddela att vi INTE kommer genomföra något seriespel eller några tävlingar under vårterminen 2021.

Vi planerar för fullt för alla kommande aktiviteter, träningar och seriespel men i nuläget kan vi bara hålla tummarna för att vi kan dra igång efter sommaren 2021.

Vid eventuella ändringar i direktiv, lagar och riktlinjer, kommer vi informera våra padelspelare, så snart vi bara kan.

Tills vidare: var rädda om er!

Micke, Anders och Anton

PS!
Om ni vill ta dela av det "senaste" så får ni gärna följa Papa Padel på Instagram och Facebook.

Kings Tournament & Queens Tournament

Klicka på bilderna för utskriftvänliga PDF:er