Papa Stadium

Öppetider

Bokningsbara tider alla dagar 05.00-24.00. När hallen är obemannad använder du den kod du får i samband med bokningen i MATCHi. Koden aktiveras 40 minuter innan bokad tid och du knappar in den på kodlåset som sitter i direkt anslutning till entrén. Din bokning är kopplad till ljusanläggningen i Papa Stadium. Din bana tänds upp 5 minuter innan bokad tid och släcks 10 minuter efter avslutad tid. Detta innebär att obokade banor kommer vara släckta.

Rack & bollar

Rack finns att hyra i hallen och är placerade i en låda vid entrén.
Hyran är 40:-/tillfälle och betalas med swish till 123 081 18 44.
Märk betalningen med ”hyra”. Bollar kan köpas i cafeterian eller i varuautomaten.

Dusch/omklädningsrum

Hallen är utrustad med 3 omklädningsrum (herr och dam samt ett handikappanpassat rum). Samtliga rum är utrustade med toalett, duschar samt låsbara skåp (ta med dig ett eget lås* om du vill nyttja möjligheten att låsa in dina kläder).
*På de skåp som är låsta när anläggningen stänger, kommer låsen klippas upp.

Parkering

Papa Stadium erbjuder goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till hallen. Parkeringen är avgiftsfri.

OBS! Lämna inga värdesaker i bilen.

Cafeteria/Shop

I Papa stadium möts du av en välkomnande cafeteria och shop där du både kan “ladda upp” och “kyla ner” eller varför inte bara “softa”.
Papa stadium erbjuder både enklare energitillskott, dryck och den padelutrustning som du behöver.
Är hallen obemannad kan du göra dina inköp i våra varuautomater.

Lekrum för barn

Alla skall trivas i Papa stadium, även de som inte spelar padel. Vi har därför även valt att satsa på ett stort och fint lekrum för barnen*. Under vissa perioder kommer vi erbjuda barnpassning.
*Föräldrar ansvarar för sina barn som vistas i lekrummet.

Guldpartners

Silverpartners

Bronspartners

Vill du bli Papa-partner!


Är ditt företag/organisation intresserade av ett partnerskap med Papa Padel så kan vi erbjuda en rad olika upplägg med varierande innehåll.

Vi kan även erbjuda konferensmöjligheter och personalaktiviteter mm.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Om Papa


En snart 40-årig vinnarskalle som hela livet drömt om att bli hockeyproffs. De närmaste elitkontrakt jag kom var dock att agera Malaco elefant på en elitseriematch i hockey mellan Västerås IK och Malmö Redhawks samt att koka Daniel Rydmarks ägg på ett träningsläger i Arboga i mitten av 90-talet.

Efter avslutad elitsatsning och studier har jag provat på en rad olika yrken och genom åren lärt känna många trevliga och duktiga entreprenörer. Jag har hela tiden imponerats av deras mod, drivkraft och företagsamhet.

Med åren har jag skaffat mig en rad erfarenheter och nu känner jag att jag har modet att starta eget.

Namnet papa kom av en slump, från början var de Pappa padel som gällde, ett namn jag använde när jag kände mig överlägsen mina motståndare på padelbanan (hände inte så ofta). När jag nämnde för en kamrat att jag skulle börja importera rack tyckte han jag skulle ändra namn från Pappa till Papa padel, anledningen var att Papa skulle ha bättre möjlighet att slå i övriga Europa.