Vi på Papa Padel har som mål att Papa Stadium ska vara en mötesplats för alla. Gammal som ung, han hon och hen – alla är välkomna!
Vi älskar när det är mycket folk i hallen.
Men, nu är det speciella tider och vi har ett gemensamt ansvar i att minska spridningen av Covid-19.
I Papa Stadium gäller följande:

Den som har minsta symtom av Covid-19, stannar hemma. Innan spel kontrollerar spelarna sig själva genom att garantera att ingen har förkylningssymtom, feber, hosta, snuva eller ont i halsen. Om någon visar minsta symtom måste spelet ställas in. Prata med oss om det blir aktuellt, så lovar vi att ni får pengarna tillbaka.

ALLA tvättar sina händer med tvål och vatten samt använder handsprit, både före och efter spel. Vi har ställt ut handsprit vid entrén och vid varje bana. Vid samtliga handfat finns både tvål och handsprit.

Vi är aldrig mer max 16 personer som spelar samtidigt i Papa Stadium. Vi är aldrig mer än max 4 spelare på varje bana.

Vi är aldrig mer än totalt 16 personer som väntar på sin tur att spela. Dessa 16 personer kommer så sent som möjligt till Papa Stadium och inväntar sedan sin speltid på anvisad plats (skyltat i hallen). Ingen spelare går in mot sin bana förrän föregående spelare har lämnat området runt banorna. Vi har märkt upp gångarna mellan banorna och dessa ytor får endast beträdas av spelare på respektive bana.

De som har spelat klart, stannar inte kvar i Papa Stadium utan avlägsnar sig så snart det är möjligt.

Våra omklädningsrum är avstängda men det finns möjlighet att använda toaletterna. Alla spelare duschar och byter om hemma.

Fr.o.m tisdag 24 november och tillsvidare kommer följande gälla för tidsbokning i Papa Stadium:

Alla banor bokas som 60 minuterspass.

 • Bana 1 startar kl. xx.00 alla dagar (t.ex 08.00-09.00).
 • Bana 2 startar kl. xx.15 alla dagar (t.ex 11.15-12.15).
 • Bana 3 startar kl. xx.30 alla dagar (t.ex 16.30-17.30).
 • Bana 4 startar kl. xx.45 alla dagar (t.ex 19.45-20.45).

  Alla bord och stolar är borttagna i vår cafeteria och detta område är tills vidare avstängt. Det finns dock möjlighet att köpa det som önskas i varuautomaterna och i shopen.

  Inga ”åskådare” är tillåtna i Papa Stadium. Vår entrédörr är låst och det är endast de som har bokat tid (och har en bokningskod) som tillåts komma in i Papa Stadium.

  Alla tävlingar och kurser är framflyttade till ett senare tillfälle.

  Nu är det väldigt viktigt att vi alla hjälps åt och om alla gör sitt, så är det inte allt för avlägset innan vi återigen kan bli den mötesplats som vi vill vara.

  Hör gärna av er till oss om ni har tips på ytterligare förbättringar!

  Ta väl hand om er!

  Micke och Anders